Platos Segundos

eten3.jpg

Taco's del patron*

Vier bloemtaco’s, twee van de vier opties: rundvlees/kip/garnalen/vegatarisch met guacamole, salsa roja, salsa ciolla, zure room en koriander.

16


Fajitas de Pollo

18

Reepjes kip met paprika en ui. Geserveerd op een hete plaat met bloemtortilla's, bonen en guacamole.


Fajitas Tierra Y Mar

19.5

Reepjes kip en garnalen met paprika en ui. Geserveerd op een hete plaat met bloemtortilla's, bonen en guacamole.


Burritos

19.5

Twee gevouwen bloemtortilla's gevuld met runderpoulet en groenten. Geserveerd met bonen en salsa chile chipotle.


Chilaquiles

18.5

Gegratineerde tortilla chips. Keuze uit kip, rundvlees of vegetarisch. Geserveerd met guacamole, zure room en sla.


Caramba Combo

19.5

Een combinatie van een taco en/of een enchilada met kip en/of stoofvlees. Geserveerd met guacamole, zure room en sla.


Enchilada de Camarón

17.5

Een enchilada gevuld met garnalen en groente. Geserveerd met guacamole, zure room en sla.


17

 

Especialidades

Geserveerd met een salade en de keuze uit een gepofte aardappel of friet.


Cordero Romero

24.5

Lamskoteletjes van de gril gemarineerd in knoflook, rozemarijn en tijm.


Rib-Eye Caramba

26.5

Onze befaamde rib-eye van de grill met gesauteerde uien en knoflook.


Bife Ranchero

28.5

Ossehaas van de grill met gesauteerde uien, geroosterde paprika en knoflook.


Gambas Mexicanas

23.5

Zes gamba’s gesauteerd in tequila, knoflook en koriander met salsa guajillo.


Pescado del Chef - Lubina

19.5

Hele zeebaars uit de oven. Geserveerd met een gepofte aardappel of friet en salade.