Platos Segundos

eten3.jpg

Fajitas de Pollo

17,-

Reepjes kip met paprika en ui. Geserveerd op een hete plaat met bloemtortilla's, bonen en guacamole.


Fajitas Tierra Y Mar

18,-

Reepjes kip en garnalen met paprika en ui. Geserveerd op een hete plaat met bloemtortilla's, bonen en guacamole.


Burritos

17,50

Twee gevouwen bloemtortilla's gevuld met runderpoulet en groenten. Geserveerd met bonen en salsa chile chipotle.


Chilaquiles

16,50

Gegratineerde tortilla chips. Keuze uit kip, rundvlees of vegetarisch. Geserveerd met guacamole, zure room en sla.


Caramba Combo

17,50

Een combinatie van een taco en/of een enchilada met kip en/of stoofvlees. Geserveerd met guacamole, zure room en sla.


Enchilada de Camarón

16,-

Een enchilada gevuld met garnalen en groente. Geserveerd met guacamole, zure room en sla.


Vega Combo

17,-

Twee enchilada’s gevuld met groenten, bonen en guacamole. Geserveerd met kaas en zure room.


Vega pasta

12,50

Spaghetti met tomatensaus of pesto en rucolasalade.


Especialidades

Cordero Romero

21,-

Lamskoteletjes van de gril gemarineerd in knoflook, rozemarijn en tijm. Geserveerd met een gepofte aardappel of friet en salade.


Rib-Eye Caramba

24,50

Onze befaamde rib-eye van de grill met gesauteerde uien en knoflook. Geserveerd met een gepofte aardappel of friet en salade.


Bife Ranchero

27,50

Ossehaas van de grill met gesauteerde uien, geroosterde paprika en knoflook. Geserveerd met een gepofte aardappel of friet en salade.


Gambas Mexicanas

21,-

Zes gamba’s gesauteerd in tequila, knoflook en koriander met salsa guajillo. Geserveerd met een gepofte aardappel of friet en salade.


Pescado del Chef

19,-

Wisselend visgerecht van de week. Geserveerd met een gepofte aardappel of friet en salade.